Home

Offerte aanvragen

Contact

Diensten

  • Microsoft Office 365
  • Veiligheid & Back-up
  • Trainingen
  • Website en E-mail hosting
Home
images/front/brainyhost-software-front1.jpg

Je wilt dat de installatie van de software goed gebeurt, dat er ook even verder gekeken wordt of alles op je pc correct is. Je wilt ook uitleg over hoe het werkt. Misschien zelfs (en kleine) cursus. En ook na de aanschaf wil je advies of vragen kunnen stellen. 

Via brainyhost neem je een abonnement op software (licenties) zo lang als het nodig is. Thuis, maar ook op kantoor. Heb je meer licenties nodig dan weet je dat dit nooit een probleem is. Maar heb je opeens minder licenties nodig, dan kun je ook dat gemakkelijk per maand verlagen en weer verhogen. Je neemt dus alleen af wat je werkelijk nodig hebt én je weet zeker dat je over de juiste licenties beschikt. 

ESD’s (Electronic Software Delivery) zijn de vervangers van softwarelicenties die voorheen in een doos verkrijgbaar waren. Brainyhost bied je de keuze uit meer dan 20 merken, elk met een uitgebreid assortiment. De software en licenties worden direct digitaal geleverd. 

Prijzen

Deze veranderen bijna dagelijks. Vandaar dat alle aanvragen op vrijblijvende offerte basis zijn. Daarbij kan dan meteen gekeken worden wat en op welke manier er geïnstalleerd moet worden, bijvoorbeeld op locatie of op afstand. Ook kunnen we meteen bespreken of cursus noodzakelijk is.

Informeer meteen naar de kosten en maak zorgeloos gebruik van de software. Neem nu contact op voor al je vragen over software.

Snel contact opnemen...

daar is dit formulier voor. 
Ik help je graag bij de juiste keuze of het installeren. Wil je meer weten over een product?
Gebruik dan dit formulier. Je krijgt binnen 4 uur antwoord per e-mail of neem ik contact met je op.
brainyhost is een onderdeel van brainy.nl
Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. Wij gebruiken de door u verstrekte persoonsgegevens alleen om u te voorzien van de door u aangevraagde informatie en de eventuele daaruit voortkomende dienstverlening.

Stel je vraag...
U krijgt snel een reactie.


Stel je vraag...